SpesDent – Spesialisttannklinikken i Hegdehaugsveien 31, er en rendyrket spesialistklinikk med betydelig kompetanse innenfor områdene oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og bittfunksjon, samt endodonti.

SpesDent AS har arbeidet med tannbehandling på spesialistnivå i over 25 år og har dyktige spesialister med betydelig erfaring.

Vi har lang erfaring og betydelig kompetanse innen tannimplantatbehandling. Vårt team for implantatbehandling består av spesialister i oral kirurgi og oral protetikk med lang klinisk erfaring.

Tannlegespesialistene i SpesDent ønsker et nært samarbeid med henvisende tannleger. Vi tror at gjennom dette nære samarbeidet vil vi kunne yte våre pasienter en bedre og mer helhetlig behandling. Videre opplever vi at slikt samarbeide over tid er faglig utviklende.

Vår styrke ligger i det tverrfaglige spesialistteamet som utreder og planlegger pasientbehandling. Vi tilbyr spesialistkompetanse innen oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk og bittfunksjon, endodonti og kjeve- og ansiktsradiologi.

Vi har kompetansen og det tekniske utstyret til å gjennomføre tannbehandling på spesialistnivå.